Beelden

Klei, gips, was, glazuur en gemengde techniek.

 

Passie in Poëzie en muziek

Ik weet het niet hoe het begint. Het beginpunt zit in het hart, Waar je nooit kunt liegen tegen jezelf. Dit gevoel kun je nooit kwijtraken in de trein, die rijdt naar een ander land. Hoe is deze emotie geboren in mijn zuivere handen? Een nieuw geboorte, dat kan alles veranderen. [Roza Bahrami] 

 

Het leven heeft mij dag aan dag heel duidelijk laten blijken de mooiste dingen die je ziet die zie je, zonder te kijken. Ze blijven bij je bovendien je hebt ze met je hart gezien.

Verf is verf: concreet waarneembaar. Als ik schilder doe ik iets met de verf. Ik doe net zo lang iets met de verf totdat die verf betekenissen tot zich trekt die voor mij zinvol zijn. Ik kan blijven steken in een algemene betekenis, bijvoorbeeld verf wordt een mannetje. Dan wordt verf geen symbool, maar een teken. De tekenaar visualiseert de liefde, in de poëzie. Die liefde is niet het resultaat van psychologie. Het is het resultaat van zien. Kortom: een tekenaar, fotograaf, beeldhouwer en een dichter werken samen om een object te visualiseren.